Even voorstellen: projectmanager klimaatadaptatie Kim Hofhuis

Samen bouwen aan klimaatadaptatie in West-Overijssel! Ik ben er van overtuigd dat we als overheden niet zonder elkaar kunnen. Ieder vanuit zijn eigen kracht en expertise. Vanuit RIVUS pak ik dit graag met jullie op.

Wie ben ik? Mijn naam is Kim Hofhuis en ik werk sinds 1 september als projectmanager klimaatadaptatie voor RIVUS. Op dezelfde dag ben ik ook gestart als programmamanager klimaatadaptatie bij Waterschap Drents Overijsselse Delta. Ik woon in Laag Zuthem met mijn man en drie kinderen. We wonen daar in het buitengebied, naast Havezathe Den Alerdink. In mijn ogen een mooi stukje Salland, waar helaas dagelijks de gevolgen van klimaatadaptatie te zien zijn.

De combinatie werk en klimaatadaptatie is nieuw voor mij. Hiervoor heb ik gewerkt bij de provincie Overijssel en Rijkswaterstaat. Ik heb hier verschillende dossiers opgepakt, onder andere de energietransitie van gebouwde omgeving en de corridor Zwolle-Twente-Münster. Vanuit Rijkswaterstaat ben ik 10 jaar lang programmamanager van het samenwerkingsnetwerk Water Ontmoet Water geweest.

Graag maak ik op korte termijn in levende lijve met jullie kennis. Heb je ideeën of vragen, neem dan vooral contact met me op!

Groeten,
Kim

kimhofhuis@wdodelta.nl
06-31987958


Kim Hofhuis RIVUS-1