Anne-Marie Holleman gestart in RIVUS-team

Op 1 juni is Anne-Marie Holleman bij RIVUS gestart als projectmanager water. Ze werkt circa 2 dagen in de week voor RIVUS, de andere dagen blijft ze werken voor de gemeente Deventer. “In Deventer heb ik heel diverse dingen gedaan, van financieel adviseur tot accountmanager afval, onder andere de invoering van Diftar. Ook heb ik als raadsadviseur en bestuursadviseur gewerkt”.

“Ik woon sinds een paar maanden in Olst - op precies 30 meter van de Deventer gemeentegrens - samen met mijn man en onze zwarte labrador Charlie. Daarvoor woonden we in het hartje van Deventer, in de Bergstraat. Een hele overgang die ons prima bevalt! Onze twee kinderen studeren in Delft en Wageningen, maar komen ook heel graag thuis genieten van het mooie buitengebied. Mijn grootste hobby is reizen, zelf reizen samenstellen (voor onszelf en anderen) maar ook natuurlijk samen met het gezin mooie reizen maken”.

De komende tijd is Anne-Marie nog druk met inlezen op het gebied van water. “Ik verheug me er op om jullie allemaal - hopelijk live - wat beter te leren kennen en samen aan de slag te kunnen”.


Annemarie